Bongard Sa
67810 Holtzheim, France
Bongard Sa Company Information
Informations générales
Un groupe leader :
Notre large gamme de matériels de boulangerie, nos unités de production performantes et notre capacité d’innovation, font de Bongard le partenaire privilégié dans le domaine de la boulangerie-pâtisserie.
Notre expérience ainsi que notre savoir-faire, nous permettent d’être présent dans plus de 85 pays.
Nos solides références et notre service de proximité sont particulièrement appréciés par nos clients à travers le monde.
Un réseau de proximité :
Avec un réseau de 350 vendeurs et techniciens en France, et 450 vendeurs et techniciens dans le monde entier, BONGARD marque sa volonté de privilégier la qualité de service et l’écoute du client comme un art de vivre 24h/24, 7j/7, 365 jours par an.
La gamme Bongard :
BONGARD propose une offre complète :
- Equipements manuels et automatiques de petites et grandes productions.
- Pétrins et machines de transformation de la pâte.
- Fours à soles, rotatifs et ventilés.
- Chambres de fermentation, surgélation, conservation ...
- Groupes automatiques (petits pains, pizzas, …)
- Un département industrie pour les projets spéciaux liés aux domaines de la boulangerie, la pâtisserie et le traiteur.
--------------------------------------------------------------------------
Founded in 1922, Bongard, over the years, has become the French specialist in baking and pastry-making equipment.
A leading group:
Our wide range of baking equipment, our high performance production units and our innovative capacity make Bongard a privileged partner in the baking and pastry-making sector.
Our experience and our know-how allow us to be present in more than 85 countries.
Our reliable references and close-to-home service are particularly appreciated by our customers worldwide.
A close-to-customer network:
With a network of 350 sales people and technicians in France and 450 sales people and technicians worldwide, BONGARD proves its determination to focus on service quality and receptiveness to customers: around-the-clock, seven days a week, 365 days a year.
The Bongard range:
BONGARD offers a complete range:
- Manual and automatic equipment for small and large productions.
- Kneaders and dough processing machines.
- Deck, rotary and ventilated ovens.
- Proofing, blast freezing and storage units.
- Automatic groups (small loaves, pizzas, etc.)
- An industrial department for special projects linked to the baking, pastry-making and catering sectors.
32 route de Wolfisheim Holtzheim
- Heures d’ouverture
- Parking
- L'entreprise dispose d'un parking.
- Numéro de téléphone
- +33388780023
- Linki
- Comptes sociaux
- Mots clés
- équipement pour boulangerie
Bongard Sa Reviews & Ratings
How do you rate this company?
Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.